Partners

Samen kom je verder. Daarom werken we op verschillende gebieden intensief samen met gewaardeerde partners. Lees hieronder op welk gebied we met wie samenwerken.

Rabobank

Sinds augustus 2012 is MyOrder een dochteronderneming van de Rabobank. MyOrder blijft een aparte B.V. maar werkt nauw samen met Rabobank Nederland en alle lokale Rabobanken. MyOrder is beschikbaar voor iedereen, ongeacht bij welke bank je bankiert.

PayPal

In juli 2014 introduceerde PayPal in samenwerking met MyOrder de 'Check-In'-functionaliteit in de Nederlandse PayPal-app. Door de samenwerking krijgen Nederlandse PayPal-App-gebruikers direct toegang tot meer dan 200 MyOrder-locaties in Nederland.

Mobiquity

Mobiquity is onze developing partner. Samen met MyOrders eigen ontwikkelaars werkt Mobiquity iedere dag vol energie aan de apps van MyOrder. Daarom zitten de mensen van Mobiquity dichtbij, het team werkt in het MyOrder-pand in Amsterdam. 

Wirecard

MyOrder is een bestel én betaal-app. Onze SmartWallet is zelfs een mobiel betaalmiddel (move over Chipknip). Daarom verwerkt onze partner Wirecard alle betalingen op een professionele en betrouwbare manier. 

Eijsink afrekensystemen

Sinds de start van MyOrder is Eijsink altijd één van de aandeelhouders geweest in het bedrijf. Eijsink is een kassaleverancier van eenvoudige kasregisters tot volledige automatiseringsoplossing voor horeca, catering en retail. Voor elke retailer met een Eijsink kassasysteem verzorgt Eijsink de koppeling met de MyOrder-app.

Shake the Counter

Shake the Counter is dé schakel tussen aanbieders van evenementen en promotiepartners. De samenwerking van MyOrder met Shake the Counter maakt het mogelijk om bij meer dan 100 theaters of musicals tickets te bestellen en te betalen via de MyOrder-app.

Vodafone

Vodafone levert de internetverbinding voor de tablet van Shop-in-a-Box. Door gebruik te maken van het 4G netwerk van Vodafone kan de retailer altijd en overal gebruik maken van de volledige functionaliteit van Sidekick. Daarnaast verzorgt Vodafone de additionele beveiliging op de tablet.

Samsung

Samsung levert de tablets van Shop-in-a-Box voor de retailers. Op deze wijze zijn de retailers verzekerd van professionele en up-to-date devices. Samsung biedt zakelijke oplossingen die overstijgend zijn aan losse producten, Shop-in-a-Box is hier een goed voorbeeld van.

Capgemini

Als system integrator voert Capgemini de regie op de onderliggende diensten voor MyOrder Sidekick, Shop-in-a-Box. Daardoor vormt de dienstverlening van de verschillende partijen een goed werkend geheel en wordt de oplossing steeds verder ontwikkeld.

Exact

Dankzij Exact Online als onderdeel van Shop-in-a-Box kunnen retailers niet alleen hun klanten beter bereiken, maar ook hun boekhouding slimmer en efficiënter inrichten. Op de Samsung tablet kan de ondernemer naast de Sidekick-app ook Exact Online activeren.